Jessica Barrnäs håller i bootcamp i Arrie naturområde. Foto: privat

Jessica Barrnäs håller i bootcamp i Arrie naturområde. Foto: privat

Hårdträning väntar i Arrie

ARRIE/KLÖRUP. Om man behöver fler utmaningar än äggrullning i påsk så kan man bege sig till Arrie naturområde och prova på Bootcamp.

Jessica Barrnäs, licensierad bootcampinstruktör och klörupsbo anordnar tre prova-på gånger för både nybörjare, familjer och för dem som har en bra grundfysik.
– Eftersom jag har bott i området och ofta gick med min hund i naturområdet så har jag tänkt att det passar väldigt bra för den här typen av träning, säger Jessica Barrnäs.

På vilket sätt då?
– Det finns både backar, vatten och är lagom stort. Träningen är ju inspirerad av militär träning och man använder sig bara av det som finns i naturen och av varandra. Till exempel kan man klättra i träd eller ha dragkamp.

Träningen är indelad i tre typer.
Original, den 14 april kl 10.15 och den 16 april klockan 11.15 passar den som vill komma igång med träningen eller redan är igång. Inga förkunskaper eller träningsvana krävs.
BC Challenge, den 15 april klockan 11.15, är ett tuffare och längre pass för träningsvana personer och BC Family, den 15 april klockan 10 är ett pass som där hela familjen kan träna tillsammans, åldersgränsen är från fyra år.
Anmälan via mail till info@healthyegoism.se.

Publicerad 28 March 2017 07:00