Grande finale på Grand

TRELLEBORG. Redan i titeln på årets nyårsrevy får man en föraning om vad som komma skall. Räkna med skrattfest – och svart humor när Trelleborgsrevyn intar scenen på Grand för sista gången.

Biograf Grand är såld och nästa år vet inte riktigt Nyårsrevyn vart de ska ta vägen. Låter det som ett nummer i Trelleborgsrevyn? Inte omöjligt.

– Vi vet ännu inte vad vår nya scen kommer att bli, men lita på att det blir revy nästa år ändå, säger Pia Jönsson, kassör och ljudtekniker på Trelleborgsrevyn.

Det är ju inte heller helt omöjligt att frågan om ny scen för Trelleborgsrevyn blir en följetong till nästa år i revyn. Men först ska år 2017 avhandlas och det har inte direkt rått någon brist på händelser att vrida till åt det komiska hållet, varken globalt, regionalt eller lokalt.

– Vi hoppas att publiken viker sig dubbel av skratt. Men det blir lite allvar också, säger Pia Jönsson.

Revydags

Plats: Grand, Trelleborg

Spelperiod: 13 januari - 10 februari

Texter: Mikael Neumann, Calle Norlén, Sören Anker Madsen, Lars Magnusson, Staffan Bjerstedt, Magnus Wernersson, Teaterboven, Ingmar Jonson, Simon Juth, Christel H Björkegren mf.l

Regi: Christel Hansson Björkegren

Medverkande: Charlotte Karlsson, Simon Juth, Therese Åkerman, Carolina Adler, Marcus Jönsson, Hampus Prytz, Ingmar Jonson och Sofia Jonson.

Kapellmästare: Derry Davey

Musiker: Gitarr Fredrik Billstein, Bas Villiam Grönqvist, Trummor Daniel Lignell

Publicerad 22 December 2017 11:57