Robert Wells kickar igång Palmfestivalen

TRELLEBORG.

I år får Palmfestivalen en fartfylld start. På årets kickoff uppträder ingen mindre än Robert Wells tillsammans med Lennie Norman och The Vocalettes. – Det känns fantastiskt roligt, säger Mia Melander, festivalgeneral.

Av
John Nordh

Senast Robert Wells uppträdde i Trelleborg var med Rhapsody in Rock under stadens 750-års jubileum för elva år sedan. Cirka 10 000 personer tog sig då till Vångavallen, berättar Mia Melander.

– Det var en riktigt häftig kväll, säger hon.

"Något som kan passa alla"

Nu är hon glad över att ha fått hit Robert Wells igen.

– Det känns som att vi tar ytterligare ett steg i att erbjuda riktigt kvalitativ underhållning. Robert Wells tillhör den absolut svenska artisteliten.

I skrivande stund är biljetterna till kickoffen precis släppta. Mia Melander tror på ett stort intresse.

– Samtidigt som det är riktig finkultur med extrem hög kvalitet, är det också underhållning som är väldigt lättillgänglig. Förhoppningsvis är detta något som kan passa alla, de som är musikintresserade och de som bara vill ha en kul kväll, säger hon.

Nytt för kickoffen, som i år äger rum torsdagen den 23 augusti, är att tältet kommer att öppna redan klockan 17.45. Detta för att undvika köer.

– Tidigare år har vi haft insläpp halv sju och ibland har kön sträckt sig ända bort till Valen. Nu kan folk komma in pö om pö innan middagen. Den kommer att äga rum som vanligt vid 19-tiden, säger Mia Melander.

Under de kommande veckorna kommer fler programpunkter på Palmfestivalen, som pågår den 23 till 25 augusti, att tillkännages. Mer information finns på palmfestivalen.se.

Publicerad 24 May 2018 14:10

Lokaltidningen Trelleborgs nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag