Nathalie Danielsson prisades på gala

Vann kategorin "Årets Musical.ly"

Av
John Nordh

TRELLEBORG. Nathalie "Nattid" Danielsson från Trelleborg tog hem priset "Årets Musical.ly" på årets upplaga av Guldtuben som direktsändes i SVT i helgen. Nathalie Danielsson var märkbart rörd under sitt tacktal.

"Tack så jättemycket till alla som har röstat och jag kommer aldrig sluta kämpa för att alla ska ha det så bra som möjligt och kämpa mot mobbning", sade hon inför den stora publiken.

Nathalie Danielsson använder sig av sociala medier i sin kamp mot mobbning och har många följare. En av kanalerna hon använder är Musical.ly – en musikapp där man lägger ut videor på sig själv när man mimmar till sina favoritlåtar. Där har hon 2,1 miljoner fans. Hennes Youtube-kanal har 95 000 prenumeranter och hennes Instagramkonto följs av över 250 000 personer.

Guldtuben är nordens största gala som prisar digitala kreatörer. Galan har arrangerats sedan 2013. Andra kategorier är bland annat "Årets Youtuber", "Årets gamer", "Årets blogg" och "Årets Instagram", en kategori som vanns av Filip Dikmen från Landskrona.

Publicerad 28 May 2018 11:47

Lokaltidningen Trelleborgs nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag