Sanna Vindej och sonen Robin Gherghetta står bakom hälsomässan i Parken den 17 november.

Sanna Vindej och sonen Robin Gherghetta står bakom hälsomässan i Parken den 17 november. Foto: pressbild

Hälsomässa med alternativ profil intar Parken

TRELLEBORG.

Trum-meditation, auraläsning, chakra-produkter eller en skiss på tidigare liv? Snart intar en alternativ hälsomässa Parken i Trelleborg.

Lördagen den 17 november arrangeras det en hälsomässa med alternativa behandlingsmetoder och produkter i Parken. Sanna Vindej som är den som står bakom Drömtidas Hälsomässa har själv en bakgrund som healer och medium.

– Jag har jobbat i 20 år och har byggt upp ett stort kontaktnät. Sedan ett par år arrangerar jag och min son hälsomässor och nu är det femårsjubileum i Trelleborg, berättar Sanna Vindej.

För att fira de fem åren är det gratis för utställarna att delta i mässan. Istället har de fått skänka en gåva värd 150 till 300 kronor, eller mer, som kommer att lottas ut till besökarna.

– Det kan var allt från en massagebehandling till smycke till auraläsning, säger Sanna Vindej.

Förutom visning av produkter och behandlingar kommer det att anordnas föreläsningar under mässan. På programmet står bland annat intro till auratransformation med Ulrika Selinder kl 10.30, demonstration av andlig kirurgi kl 12.30, seans med Ewa Olsson klockan 14 och trum-meditation klockan 16.

– Jag upplever att intresset för alternativa behandlingsmetoder har vuxit de senaste åren, fler och fler upplever stress och då blir andlighet viktigt, att se något större, säger Sanna Vindej.

Bland utställarna finns bland andra; medial vägledning, begagnade böcker och tarotkort, keramik, auratransformation, healing, djurkommunikation, fotmassage, lymfmassage, kraniosakral behandling och akupressur.

Öppettiderna är klockan 10 till 17. Inträde.

Publicerad 07 November 2018 23:00