Så här är det tänkt att se ut. Det står padelhall på en byggnad, men någon sådan blir det inte.

Så här är det tänkt att se ut. Det står padelhall på en byggnad, men någon sådan blir det inte. " Det var tal om en padelhall, men vi lade ned den idén, det finns redan så många banor i Trelleborg", säger Bengt Nilsson, vd på Alsingevallen. Bild: Pressbild

"Bästa skyltfönstret" växer fram vid Hedvägen

"Ingen plåthall utan fina murade hus"

TRELLEBORG.

Till hösten ska bygget av den nya handels- kontors- och småindustriplatsen vid Hedvägen stå klart. "Intresset att hyra lokal där är jättestort", säger Bengt Nilsson, vd på fastighetsbolaget Alsingevallen.

Av
Markus Celander

Det fanns ingen tvekan att satsa på fastigheten, förklarar Bengt Nilsson.

– Det blir ett kanonläge för verksamheterna, de kommer att sitta i det bästa skyltfönstret i Trelleborg och bli sedda av all trafiken västerifrån in i stan.

Sammantaget ska där finnas minst fem verksamheter på den 3500 kvadratmeter stora fastigheten som ligger vid rondellen på Hedvägen, bredvid Ahlsell.

Det rör sig om grossistverksamhet, kontor och småindustri och förhandlingar pågår med intressenter, berättar Bengt Nilsson. Men det enda han vill säga om det är att installationsföretaget Prenad ska flytta dit.

– En annan sak jag vill säga är att det här inte blir fråga om någon plåthall, utan detta blir fina murade hus. Det blir en fin entré till Trelleborg västerifrån.

Publicerad 14 February 2019 09:36