Säljstart för radhusen sker i maj.

Säljstart för radhusen sker i maj. Illustration: Haaks Stenhus

Nya radhus byggs i Granlunda

Inflyttning planeras i början av 2021

TRELLEBORG.

Tio nya bostadsrätter i form av radhus byggs bredvid ett äldre koloniområde i närheten till bostadsområdena Granlunda och Knäckekärr, i den norra delen av Trelleborg.

Det är Haaks Stenhus som uppför de tio radhusen och projektet går under namnet ”Haaks Stenhus Granlunda”. Husen som uppförs kommer vara i två plan om ca 116 kvm med flexibel planlösning. Här Till alla husen ingår uteplats och trädgårdstäppa.

Projektet planeras att säljstartas under maj månad 2019. Inflyttning sker preliminärt 2020/2021.

– Troligen kommer köparna från Trelleborg, men detta är ett område som även lockar köpare från Malmö och övriga kranskommuner. Hit flyttar man för lugnet och närheten till bland annat flera grönområden såsom Östervångsparken, Vångavallen och även närhet till Söderslättshallen som är medelpunkten för inomhussporterna i Trelleborg och mycket populär, säger Mattias Jansson på Fastighetsbyrån i ett pressmeddelande.

Haaks Stenhus Granlunda kommer att förses med en solcellsanläggning på taket, vilket kan användas till hushållsel, driftsel och eventuellt även till laddning av bil och cykel om man väljer till detta.

– Intressant och framtidstänkande, säger Mattias Jansson som också tror att målgruppen primärt är barnfamiljer som önskar ett bekvämt boende av god kvalitet.

Publicerad 13 May 2019 09:41