Nathalie Danielsson, Nattid, får fortfarande otroliga mängder brev från sina följare och fans. Tyvärr hon hon inte svara på alla.

Nathalie Danielsson, Nattid, får fortfarande otroliga mängder brev från sina följare och fans. Tyvärr hon hon inte svara på alla. Foto: Aline Lessner

Nattid släpper bok om uppväxten i Trelleborg

"Jag vill inte tillbaka, jag får så dåliga vibbar"

TRELLEBORG.

Nathalie Danielsson fick sitt genombrott i sociala medier på appen musical.ly. Förutom att mima och röra rörelser till musiksnuttar, började hon lägga ut små texter om att må bra och tro på sig själv. 2,7 miljoner följare senare släpper hon en bok om resan från de jobbiga åren.

Nathalie Danielsson mådde inte bra under uppväxten i Trelleborg. Varje dag fick hon höra hur ful och värdelös hon var. Men på appen musical.ly som nu heter Tik Tok hittade hon ett sätt att få tillbaka en bit av sin självkänsla och kunde peppa andra som befann sig i en liknande situation. Hon fick snart flera hundratusen följare och blev den vän för många unga som hon själv inte hade haft.

Mobbingen i skolan slutade dock inte och efter hon hade gått ut nian lämnade hon och hennes familj Trelleborg och flyttade till Göteborg. Där han hon jobbat vidare med sina kanaler i sociala medier och nyligen släpptes hennes självbiografi "Jag, Nattid" som hon har skrivit tillsammans med journalisten Hanna Welin.

– Det har varit min dröm att skriva en bok och när förlaget frågade om jag inte ville försöka göra det, med Hanna som spökskrivare, så satte jag fart, berättar Nathalie Danielsson.

Nathalie Danielsson fortsätter att jobba som influencer och har just släppt sin självbiografi.

Nathalie Danielsson fortsätter att jobba som influencer och har just släppt sin självbiografi. Foto: Aline Lessner

Under ett år har hon berättat om sin uppväxt och om hur det var att bli kändis som 15-åring för Hanna Welin som sedan har skrivit texten.

– Det har varit ganska jobbigt att gå tillbaka till den tiden, jag har berättat som saker med mobbingen som jag inte heller har berättat för någon tidigare, säger Nathalie Danielsson.

Hon hoppas att alla som läser boken får en inblick i hur illa det kan gå med mobbing om man inte förstår vad som händer i tid.

Just nu är hon ute på boksläppsturné i Sverige där hon och signerar exemplar och berättar om boken som ges ut av förlaget Bokfabriken. Men hon vill inte åka till Trelleborg.

– Jag vill inte tillbaka, jag får så dåliga vibbar. Jag kan inte vara i Trelleborg eller prata om boken i Trelleborg, tyvärr är det fortfarande så illa.

Publicerad 01 September 2019 00:00