Klubbens kommentar efter storsponsorns hot

"Allt för föreningen i deras hjärta"

Av
Gustav Persson

FOTBOLL. Förra veckan kritiserade Trelleborgs FF:s storsponsor Johan Andersson kommunen i en intervju med Kvällsposten, där han bland annat sa att laget kunde byta namn och arena. Ett uttalande som fått många reaktioner och nu kommenterar klubben det hela.
Det var i förra veckan som Trelleborgs FF:s storsponsor Johan Andersson på Mellby Gård kritiserade staden och kommunens stöd till klubben. I intervjun sade han bland annat att klubben kunde komma att byta namn och att TFF redan kollat på andra arenor i Skåne. Ett uttalande som fått stora reaktioner och under tisdagen vill klubben mana till lugn.
”Mellby Gård, vår huvudsponsor, är inte ute efter att spara in på sitt sponsorskap utan vill, som alltid, allt för föreningen i deras hjärta. Det finns få sponsorer som brinner så starkt för en förening och som så lojalt stödjer i alla lägen. Givetvis vill både föreningen och Mellby Gård helst av allt att Trelleborgs FF ska fortsätta heta Trelleborgs FF och att hemmamatcher och verksamhet ska fortsätta på klassiska Vångavallen. Vad vi tycker är orimligt är att Trelleborgs FF, som en av stadens främsta marknadsförare, inte får samma fina stöd som andra elitlag får av sina städer och kommuner.”, skriver man bland annat i ett pressmeddelande.  

Publicerad 18 April 2017 12:13

Lokaltidningen Trelleborgs nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag