Två lägenheter drabbades av inbrott. Ännu är det oklart vad som stulits. Polisen har heller inga misstänkta eller frihetsberövade för brotten. Obs, bilden är en genrebild.

Två lägenheter drabbades av inbrott. Ännu är det oklart vad som stulits. Polisen har heller inga misstänkta eller frihetsberövade för brotten. Obs, bilden är en genrebild. Foto: Mostphotos.com

Dubbla inbrott i helgen – oklart vad som stulits

Tydliga brytmärken på dörrblad och karmar

TRELLEBORG. I fredags drabbas två lägenheter av inbrott. I båda fallen tog sig inbrottstjuvarna in genom att bryta upp ytterdörren till lägenheterna.

Av
Andreas Holm

– Det fanns tydliga brytmärken på dörrarna och karmarna och i en av lägenheterna var det stor oordning i bostaden, berättar Tina Olsson, pressinformatör vid polisen i Trelleborg.

Inbrotten på Engelbrektsgatan och Hallasvängen ska ha begåtts någon gång under fredagen mellan klockan 10-1540. I nuläget finns varken någon misstänkt eller gripen misstänkt för brott.

– Vi vet heller inte vad exakt som har stulits. Lägenhetsinnehavarna kommer att återkomma med en förteckning på vad som saknas, säger Tina Olsson.

Publicerad 07 January 2019 11:34