Den nya träningsanläggningen är 4000 kvadratmeter stor och kommer både att ha padelbanor och gym.

Den nya träningsanläggningen är 4000 kvadratmeter stor och kommer både att ha padelbanor och gym. Foto: Markus Celander

VR-träning och padel när ny anläggning öppnar

Padelbanorna öppnar i juni – gymet i höst

TRELLEBORG.

Träning med viruell passledare på storskärm är en av aktiviteterna i träningsanläggningen som STC etablerar på Trävirkesvägen i västra Trelleborg. Gym-kedjan kommer att dela fastighet med padelcentret Padel of Sweden som öpnnar redan i juni. STC öppnar i september.

Denna artikel är en återpublicering.

Ett träningscenter på 4000 kvadratmeter håller just nu på att färdigställas. I byggnaden som ligger bredvid Byggmax vid Västra Ringvägen, kommer det att finnas möjlighet till både gruppträning, gym, konditionsträning pch padelspel när gymkedjan STC och Padel of Sweden öppnar i höst.

STC, Sport Training Center, har ett 60-tal anläggningar i Sverige. I början av året kom kedjan även till Skåne och etablerade träningscenter i Eslöv, Skurup och Oxie. I september öppnar anläggningen i Trelleborg och i Ystad i november.

– Vi ser många möjligheter i Trelleborg. Staden växer och även om det redan finns både flera gym och fyra padelbanor sedan tidigare så finns det plats för fler, säger Pierre Skoog, som både driver Padel of Sweden och är regionchef för STC i Skåne.

Träningscentret kommer att ha öppet dygnet runt och vara bemannad dagtid. Konceptet är det samma som för kedjans andra anläggningar.

– Det kommer att både att finnas pass med instruktör och pass med virtuell instruktör. Det virtuella passet innebär att det leds från en storskärm, man både kan träna enskilt och i grupp, berättar Pierre Skoog.

Det kommer även att finnas virtuella inslag i spinning.

– Det kallas för ”the trip”, då väljer man vilken miljö man vill åka i, djungel eller i tunnlar, uppför och nerför backar. Det blir en extra upplevelse, säger Pierre Skoog.

Padelcentret öppnar redan i juni och STC Trelleborg öppnar den 28 september, då det blir stor invigning.

Publicerad 08 July 2019 00:00