Från vänster: Jonas Ottenfelt, Thomas Hamilton, Charlotta Falk Lauritsen, Therese Persson, Kristoffer Falk Lauritsen

Från vänster: Jonas Ottenfelt, Thomas Hamilton, Charlotta Falk Lauritsen, Therese Persson, Kristoffer Falk Lauritsen Foto: Lotta Wahlqvist

Familjeföretag i Trelleborg är ett av Sveriges superföretag

Med på Veckans Affärers lista Superföretagen 2019

TRELLEBORG.

Kraven är hårda för att hamna på Veckans Affärers lista. "En bekräftelse på att det vi gör är rätt", säger Kristoffer Falk Lauritsen, ägare av KFL Trading AB.

Av
Markus Celander

På Veckans Affärers lista "Superföretagen 2019" uppmärksammas 717 aktiebolag. Ett av dem är Trelleborgs- och familjeföretaget KFL Trading AB.

Sammanställningen bygger på bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag som omsatte mer än tio miljoner förra året.

– Det är oerhört roligt att vara med på listan och det känns som en bekräftelse på att det vi gör är rätt, säger Kristoffer Falk Lauritsen, ägare av KFL Trading AB, i ett pressmeddelande från Trelleborg Citysamverkan, där företaget är medlem.

Kraven är hårda, bara drygt en promille av alla bolag hamnar på listan. För att ett företag ska klassas som ett superföretag måste det uppfylla ett antal högt ställda kriterier. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på den exklusiva listan.

KFL TRADING AB etablerades i Trelleborg 2012. Har sin huvudverksamhet i B2B-försäljning av restaurang- och storköksutrustning: Storköksbutiken.se. Lager, butik och kontor finns i västra industriområdet.

Publicerad 30 October 2019 11:35