Hans Malmgren fortsätter träna TFF:S damer.

Hans Malmgren fortsätter träna TFF:S damer. Foto: Björn Sandberg

Hans Malmgren fortsätter som huvudtränare för TFF:s damer

Har skrivit kontrakt för två år till

TRELLEBORG.

Trelleborgs FF förnyar kontraktet med damlagets tränare Hans Malmgren. Samtidigt förändras ledartruppen runtlaget genom att Max Gregerstedt lämnar rollen som assisterande tränare och Björn Falkland lämnar som fystränare.

Av
Åsa Meierkord

– Jag är väldigt glad över att få fortsatta med Trelleborgs FF. Tillsammans har vi visat att satsningen på damerna ger resultat. Vi har stora utvecklingsmöjligheter och jag ser fram emot vår andra säsong i division 1, säger Hans Malmgren i ett pressmeddelande.

Hans Malmgren tog över huvudansvaret som tränare för Trelleborgs FF:s damlag under säsongen 2018 och har lett laget till serieseger i division 2 och nu senast till en sjätteplats i division 1. Det nya kontraktet med Trelleborgs FF gäller för två år.

– Det känns väldigt bra att vi får en fortsatt kontinuitet i huvudtränarrollen och kan fortsätta bygga vidare tillsammans med Hans. Med Hans ledning har damlaget hittat en stabilitet i division 1 vilket är viktigt för den fortsatta utvecklingen för damlaget, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör i Trelleborgs FF.

Max Gregerstedt lämnar rollen som assisterande tränare och går vidare som huvudtränare i Hyllie IK:s damlag och Björn Falkland kommer framöver fokusera på sitt eget företag.

Publicerad 05 November 2019 14:14